Sulfina Barbu: Vass nu are rol în luarea deciziilor, nu înţeleg în ce calitate vorbeşte despre PDL

Deputatul PDL Sulfina Barbu a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că Andreea Vass nu are niciun rol în luarea unei decizii şi nu înţelege în ce calitate vorbeşte aceasta atunci când spune că există o presiune din partea PDL pentru scăderea cotei unice la 10% sau 12%.

29 afișări
Imaginea articolului Sulfina Barbu: Vass nu are rol în luarea deciziilor, nu înţeleg în ce calitate vorbeşte despre PDL

Sulfina Barbu: Vass nu are rol în luarea deciziilor, nu înţeleg în ce calitate vorbeşte despre PDL (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Ar trebui să facă nominalizare, cine face presiuni şi ce rol are dumneaei în treaba asta. În primul rând, PDL este partidul care a promovat cota unică şi nu îmi amintesc să fi fost acolo doamna Vass şi nu cred că are dumneaei niciun rol în luarea unei decizii", a precizat Sulfina Barbu.

Ea a spus că vrea să-i reamintească lui Vass că "PDL înseamnă premierul Emil Boc, înseamnă ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu şi mai mulţi oameni care sunt în funcţii de decizie".

"PDL, după ce va analiza toate variantele, va ieşi cu o decizie. Nu văd cine face presiuni la adresa doamnei Vass şi în calitate vorbeşte dumneaei, asta nu înţeleg", a precizat Barbu.

Andreea Paul Vass, consilier al premierului, a declarat, joi, că există o presiune puternică din partea PDL pentru scădere cotei unice la 10% sau 12%, însă atât timp cât nu vor fi găsite soluţii de compensare a pierderilor estimate la buget această măsură nu va putea fi luată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici