Tăriceanu: Nu e relevant dacă voi candida ca independent sau din partea partidului

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, marţi, că nu este relevant dacă va candida ca independent sau din partea partidului său la Preşedinţie, precizând că Partidul Liberal Reformator nu este înregistrat la tribunal, congresul urmând a avea loc la sfârşitul acestei luni.

143 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Nu e relevant dacă voi candida ca independent sau din partea partidului

Tăriceanu: Nu e relevant dacă voi candida ca independent sau din partea partidului (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

”Vom avea Congresul de constituire a Partidului Liberal Reformator, la sfârşitul acestei luni, vom anunţa data oficial şi cu acel prilej voi face şi lansarea oficială a candidaturii mele pentru alegerile prezidenţiale”, a spus Tăriceanu.

El a spus că a început strângerea de semnături, dar nu a dorit să spună câte semnături are până în acest moment.

Tăriceanu a precizat că partidul său nu este încă înregistrat.

Întrebat dacă, în acest context, va candida independent la prezidenţiale, Călin Popescu Tăriceanu a răspuns: ”Problema candidaturii, ca independent sau din partea partidului, cred că este o problemă mai degrabă tehnică, nu este relevantă. Importantă este decizia politică în sine, de a candida la Preşedinţie”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici