Tensiuni în PNL pentru alegerea SG interimar, funcţie rămasă vacantă după PLECAREA lui Marian Petrache

Biroul Politic al PNL a votat, luni, procesul verbal al BPN-ului vechiului PNL, prin care liderul filialei Bucureşti, Cristian Buşoi, era propus pentru funcţia de secretar general interimar, după ce senatorul Iulian Dumitrescu a decis să îşi retragă candidatura, au declarat surse, pentru MEDIAFAX.

1035 afișări
Imaginea articolului Tensiuni în PNL pentru alegerea SG interimar, funcţie rămasă vacantă după PLECAREA lui Marian Petrache

Tensiuni în PNL pentru alegerea SG interimar, funcţie rămasă vacantă după PLECAREA lui Marian Petrache

Cristian Buşoi a fost ales de Biroul Politic Naţional al noului PNL în funcţia de secretar general interimar, iar Iulian Dumitrescu a decis să îşi retragă candidatura, deşi în şedinţă a contestat modul în care a fost convocat BPN-ul vechiului PNL şi a cerut reluarea votului.

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a refuzat votul secret, cerând vot la vedere.

Şedinţa BPN a fost marcată de tensiuni, aripa care l-a susţinut pe Iulian Dumitrescu l-a acuzat pe Marian Petrache că nu a convocat BPN vechiului PNL aşa cum prevedea Statutul.

"Convocarea s-a făcut selectiv", au susţinut în şedinţă cei care l-au susţinut pe Dumitrescu.

Liderul PNL Călăraşi le-a cerut seniorilor "să nu îi înveţe pe tineri la golănii", îndemnul său fiind urmat de aplauzele mai multor colegi din BPN.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici