Tomac de la PMP îi pune condiţii lui Orban: Înainte de a declara prelungirea stării de alertă vom cere reluarea slujbelor la biserici

  • Eugen Tomac, preşedintele PMP, cere reluarea slujbelor la biserici după 16 iunie
  • Acesta va discuta despre acest lucru cu premierul Ludovic Orban
1178 afișări
Imaginea articolului Tomac de la PMP îi pune condiţii lui Orban: Înainte de a declara prelungirea stării de alertă vom cere reluarea slujbelor la biserici

Tomac de la PMP îi pune condiţii lui Orban: Înainte de a declara prelungirea stării de alertă vom cere reluarea slujbelor la biserici

Eugen Tomac, liderul PMP, a precizat că va cere premierului Ludovic Orban reluarea slujbelor la biserici. Nu este prima oară când liderul PMP cere anumite relaxări ale restricţiilor de la guvern.

”Voi avea o discuţie cu Ludovic Orban înainte de a anunţă o nouă prelungire a stării de alertă”, a anunţat Tomac.

Slujbele la biserici se desfăşoară doar în aer liber, cu respectarea unor anumite măsuri cum ar fi purtarea măştii şi distanţa între participanţi.

Tomac spune că acest lucru ar trebui făcut din 16 iunie, fără ca acest luru să însemne ridicarea tuturor restricţiilor. ”Nu înseamnă că pandemia a dispărut, dar restricţiile cerute participanţilor la slujbe nu sunt necesare ei fiind foarte responsabili”, a spus Tomac.

Cele mai relaxate condiţii pentru Biserică le-a instituit Georgia, care a permis chiar şi slujba de Înviere de Paşte cu participarea credincioşilor. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici