Tomac, întrebat dacă Udrea ar putea fi printre politicienii care să se alăture PMP: "De ce nu? "

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, dacă Elena Udrea s-ar putea afla printre politicienii cu experienţă care s-ar alătura acestui partid, el răspunzând: "De ce nu?".

205 afișări
Imaginea articolului Tomac, întrebat dacă Udrea ar putea fi printre politicienii care să se alăture PMP: "De ce nu? "

Elena Udrea (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Eugen Tomac a precizat că PMP aşteaptă să aibă alături şi alţi oameni politici cu experienţă şi a precizat că sunt bineveniţi toţi cei care corespund criteriilor partidului, adică cei care nu au probleme cu justiţia şi sunt preocupaţi de viitorul României.

"Am spus că aşteptăm să ni se alăture şi alţi oameni politici cu experienţă, pentru că un partid este format şi din oameni politici cu experienţă şi din oameni care poate nu au mai făcut politică până acum, dar doresc să se implice şi sunt bineveniţi toţi cei care răspund criteriilor pe care le avem, să nu aibă probleme cu justiţia, să fie oameni corecţi, oneşti în această ţară şi preocupaţi în mod real de viitorul României", a precizat Eugen Tomac.

Tomac a fost întrebat dacă printre aceşti oameni politici cu experienţă care să se alăture partidului ar putea fi şi Elena Udrea.

"De ce nu?", a răspuns Tomac.

El a adăugat însă că nu a vorbit până acum despre acest lucru.

Eugen Tomac a fost întrebat şi despre posibila intrare în PMP a consilierilor prezidenţiali recent eliberaţi din funcţie.

"Domnul Funeriu deja a anunţat că se alătură partidului, îi aşteptăm cu multă bucurie şi pe ceilalţi consilieri care vor dori să se implice în activitatea politică a partidului, sunt bineveniţi. Sunt oameni care au făcut politică, alţii nu au făcut politică. Nu am discutat şi nu vă pot confirma nume în afară de ce am discutat cu domnul Funeriu", a răspuns Tomac la întrebări.

El a precizat că nu a avut o discuţie cu ceilalţi consilieri, dar a arătat că unii dintre ei sunt membri fondatori ai Fundaţiei Mişcarea Populară.

"Nu am avut o asemenea discuţie. Aici trebuie să fac o clarificare foarte clară că domnul Lăzăroiu, de exemplu, este membru fondator şi în Fundaţia Mişcarera Populară. Daniel Funeriu este şi în fundaţie şi în partid de astăzi. Dacă şi ceilalţi colegi foşti consilieri prezidenţiali, până pe 1 februarie înţeleg că sunt consilieri prezidenţiali, vor dori să se alăture partidului sunt bineveniţi", a precizat Eugen Tomac.

La rândul său, Teodor Baconschi a arătat că ar fi prematur să fie făcute anunţuri în numele fiecăruia.

"Ar fi prematur să facem anunţul în numele fiecăruia, vor lua decizia pe care doresc să o ia în mod liber şi îi dorim alături de noi", a precizat Baconschi.

În legătură cu Cristian Preda, Eugen Tomac a arătat că acesta este o voce credibilă de dreapta şi este binevenit în PMP, menţionând că a mai făcut această invitaţie şi în trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici