Traian Băsescu, invitat la emisiunea "După 20 de ani" de la Pro TV

Preşedintele Traian Băsescu va fi invitatul ultimei ediţii din acest sezon a emisiunii "După 20 de ani", difuzată, în direct, de Pro TV, duminică, de la ora 10:00, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

495 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu, invitat la emisiunea "După 20 de ani" de la Pro TV

Traian Băsescu, invitat la emisiunea "După 20 de ani" de la Pro TV (Imagine: Catalin Abagiu/Mediafax Foto)

Cristian Leonte, moderatorul emisiunii, şi jurnaliştii Claudiu Pândaru şi Cristian Hostiuc vor aborda împreună cu preşedintele Băsescu unele dintre subiectele care au "înfierbântat" scena politică, în ultima perioadă. Proiectul de revizuire a Constituţiei şi referendumul pentru parlamentul unicameral, ceea ce presupune şi restrângerea numărului de parlamentari la 300, vor fi unele dintre subiectele care vor fi dezbătute duminică, la "După 20 de ani".

De asemenea, telespectatorii Pro TV vor putea afla ce crede şeful statului despre reorganizarea teritoriului României şi despre influenţa pe care o va avea această împărţire pe regiuni asupra vieţii de zi cu zi a cetăţenilor ţării. Subiectul mereu actual al independenţei justiţiei, dar şi intrarea României în campania electorală pentru alegerile europarlamentare şi prezidenţiale vor fi alte teme care vor fi atinse în dezbaterea din platoul emisiunii "După 20 de ani" de către preşedintele Băsescu.

Tot atunci, telespectatorii Pro TV vor afla care este părerea şefului statului despre salariile şi plăţile compensatorii uriaşe din companiile de stat, despre atragerea investiţiilor străine, dar şi despre angajamentele împlinite sau nu din acordul cu FMI. Rezolvarea problemei corupţiei şi intrarea în spaţiul Schengen, dar şi recentul scandal din SUA legat de interceptarea corespondenţei vor fi şi ele teme ale dezbaterii cu preşedintele Băsescu, duminică, la "După 20 de ani".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici