Traian Băsescu şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Câte procente crede că va lua

  • Traian Băsescu şi-a depus candidatura pentru Primăria Captialei
  • Fostul preşedinte spune că va face peste 30% la alegeri
  • Băsescu vrea să rezolve problema traficului, a poluării, a încălzirii
4460 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Câte procente crede că va lua

Băsescu şi-a depus candidatura la Primărie

Traian Băsescu şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei şi îţi promite că va face tot ce nu au făcut alţii. 

Fostul şef al statului e sigur că poate ajunge la peste 30% din voturi. „Voi vedea dacă asta va fi suficient (nr - pentru a câştiga mandatul de primar), dar cu siguranţă voi face peste 30%”, a afirmat Băsescu.

„Bucureştiul trebuie săpat pe una din direcţii: la Piaţa Romană ai nevoie de un pasaj subteran, la Arcul de Triumf ai nevoie de un pasaj subteran pe unul din sensiuri. Numai aşa poţi să fluidizezi  traficul (...) încălzirea şi apa caldă au rămas la stadiul în care le-am lăsat. Fondul problemei este poluarea, poluare care trebuie rezolvată, în primul rând, reducând pierderile de energie”, a enumerat Băsescu care sunt problemele nerezolvate din punctul său de vedere.

Ultimul sondaj, comandat de PNL îl arată pe Nicuşor Dan favoritul bucureştenilor. Candidatura lui Băsescu e răspunsul pentru colegii de dreapta: au lăsat PMP afară din negocierile pentru Bucureşti, aşa că Băsescu vrea să le arate că el poate ocupa scaunul de primar al Capitalei

„PMP va rămâne loial alianţei cu PNL, chiar dacă ne-au făcut ce ne-au făcut şi au determinat până la urmă, intrarea mea în această cursă. Pur şi simplu ne-au umilit”, a mai declarat fostul şef al statului. 

 

Preşedintele Traian Băsescu şi-a depus candidatura pentru funcţia de Primar al Municipiului Bucureşti

Preşedintele Traian Băsescu şi-a depus candidatura pentru funcţia de Primar al Municipiului Bucureşti.

Publicată de PMP TV pe Duminică, 16 august 2020

 

Traian Băsescu a fost primar general al municipiului Bucureşti din iunie 2000 până în decembrie 2004, când a devenit preşedinte. El a fost ales din partea PD şi l-a învins pe Sorin Oprescu, care avea să devină primar în 2008. În prezent, Băsescu este europarlamentar şi a candidat din partea PMP, unde deţine o funcţie onorifică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici