Trei foşti premieri s-au reunit în şedinţă de criză. Propun amânarea plăţii asigurărilor sociale

  • Liderii PSD, ALDE, Pro România, împreună cu Sorin Grindeanu s-au întâlnit în Parlament într-o şedinţă pe timp de criză
  • Aceştia au elaborat un proiect prin care plata asigurării sociale pe 3 luni să fie amânată
  • Conform propunerii legislative, jumătate din contribuţiile la asigurarea socială pe aceste trei luni va trebui ulterior restituită eşalonat, în 12 luni
2193 afișări
Imaginea articolului Trei foşti premieri s-au reunit în şedinţă de criză. Propun amânarea plăţii asigurărilor sociale

Trei foşti premieri s-au reunit în şedinţă de criză. Propun amânarea plăţii asigurărilor sociale

Foştii premieri Călin Popescu Tăriceanu, Sorin Grindeanu şi Victor Ponta s-au întâlnit cu liderul PSD, Marcel Ciolacu, în biroul acestuia din Parlament.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a anunţat că, împreună cu ALDE şi Pro România, au depus un proiect prin care se amână plata contribuţiilor la asigurările sociale şi plata utilităţilor pentru trei luni, începând din luna martie.

Conform propunerii legislative, jumătate din contribuţiile la asigurarea socială pe aceste trei luni va trebui ulterior restituită, eşalonat, în 12 luni, iar restul va fi completat de stat. Plata facturilor pentru apă, energie, gaze, salubritate, servicii telefonice, internet şi cablu TV se va face, eşalonat, timp de un an, fără dobânzi şi penalităţi de întârziere. Furnizorii vor eşalona debitele restante fără a depăşi raportul de 1/12 pe lună, potrivit propunerii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici