Udrea: Avem suficient de criticat la opoziţie, ca să nu fim nevoiţi să criticăm PDL pe bloguri

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a făcut un apel la membrii partidului să critice opoziţia în loc să critice formaţiunea pe bloguri sau la televizor, spunând că nu trebuie să se exagereze cu înţelegerea democraţiei din partid.

16 afișări
Imaginea articolului Udrea: Avem suficient de criticat la opoziţie, ca să nu fim nevoiţi să criticăm PDL pe bloguri

Udrea: Avem suficient de criticat la opoziţie, ca să nu fim nevoiţi să criticăm PDL pe bloguri (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Udrea a declarat, sâmbătă, la Consiliul de Coordonare Judeţean al PDL Cluj, că democraţia nu înseamnă ca cineva să îşi facă imagine pe seama partidului, pentru că, fără partid, niciun membru nu valorează mare lucru.

"Trebuie să ne pregătim pentru câştigarea alegerilor viitoare. Criza ne-a dat şansa să arătăm că PDL este partidul oamenilor care fac. Trebuie să fim partidul care a luat în piept problemele, le-a rezolvat şi a scos ţara din criză. Trebuie să vedem ce facem şi în interiorul partidului, care este de departe cel mai democrat partid, dar cred că nu trebuie să exagerăm a înţelege democraţia. Democraţia nu înseamnă să îţi faci imagine pe seama partidului. Fără partid, niciunul dintre noi nu valorăm mare lucru. Şi dacă este vot uninominal, cei din Parlament ne datorăm locul partidului şi asta ar trebui să înţeleagă fiecare. Votul uninominal a făcut ca mulţi să ne dorim să devenim vedete, dar asta pe seama partidului. Cred că avem suficient de criticat la opoziţie, la ce au făcut PNL şi PSD înaintea noastră, ca să nu fim nevoiţi să criticăm PDL pe bloguri sau la TV", a afirmat Udrea.

Potrivit acesteia, este nevoie de discutarea unor probleme interne în PDL şi trebuie ca membrilor să nu le fie teamă să vorbească despre reforma din partid.

"Pe lângă o mai bună înţelegere a ceea ce înseamnă democraţia din PDL, trebuie să ne gândim şi la reformă şi să nu ne fie teamă să vorbim de reforma partidului. Reforma nu înseamnă schimbarea unei echipe cu alta, ci consolidarea unei echipe care a dus succesul acestui partid. Să avem curajul să deschidem partidul pentru oameni valoroşi. Cred că reforma în PDL înseamnă să ne adaptăm la ceea ce înseamnă PDL în 2011, un partid mare, care a adus oameni valoroşi, să susţinem pe fiecare după valoarea pe care o are, iar astfel echipa devine mai puternică", a afirmat Udrea.

Udrea a subliniat că semnalul de succes pentru alegerile din 2012 se va da de la Cluj, filiala PDL având premisele de a face performanţă.

"Este bine ca într-un partid să existe organizaţii care să dea tonul, iar Bucureştiul va intra în competiţie cu Clujul", a precizat Elena Udrea.

Elena Udrea a participat, sâmbătă, alături de premierul Emil Boc şi alţi miniştri, la Consiliul de Coordonare al PDL Cluj, în cadrul căruia se alege noua conducere a filialei. Pentru funcţia de preşedinte al PDL Cluj candidează doar deputatul Daniel Buda, care deţine această funcţie din anul 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici