Udrea, despre votul lui Băsescu: Mă onorează, pentru că preşedintele nu face niciodată cadouri

Elena Udrea a declarat, marţi, referitor la afirmaţia preşedintelui Traian Băsescu că ar vota-o dacă ar candida la prezidenţiale, că aceasta "o onorează" pentru că preşedintele nu face niciodată cadouri.

286 afișări
Imaginea articolului Udrea, despre votul lui Băsescu: Mă onorează, pentru că preşedintele nu face niciodată cadouri

Elena Udrea, Traian Băsescu (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Elena Udrea a fost întrebată despre faptul că preşedintele Traian Băsescu tocmai declarase, la Gândul Live, în timp ce ea susţinea o conferinţă de presă la PMP, că, dacă Udrea ar candida la prezidenţiale, ar vota-o.

"Avea un tricou cu Elena Udrea?", a fost primul răspuns al Elenei Udrea la întrebare.

"Mă onorează declaraţia domnului preşedinte, pentru că preşedintele nu face niciodată cadouri. Indiferent de loialităţi, indiferent de faptul că foarte mulţi oameni au crescut politic şi s-au format politic în echipa lui Traian Băsescu, niciodată nu face cadouri cuiva, nici chiar din apropierea lui. Dacă preşedintele României va susţine un candidat, atunci cu siguranţă va fi candidatul cel mai bun", a adăugat Udrea.

Ea a spus că la un moment dat va putea povesti foarte multe situaţii în care, deşi se considera unul dintre cei mai loiali oameni cu care a lucrat Traian Băsescu, s-a întâmplat să nu aibă deloc sprijinul preşedintelui, pentru că şeful statului nu credea că ea este "omul potrivit la locul potrivit".

"Deci, dacă preşedintele României va susţine pe cineva, pe mine sau pe altcineva, la Preşedinţia României, atunci cu siguranţă că va alege omul în care crede cu adevărat. Oricum, m-aţi luat prin surprindere cu declaraţia aceasta a preşedintelui", le-a spus Udrea ziariştilor.

Ea a adăugat că aşteaptă să spună şi Victor Ponta că o votează.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, într-un interviu la Gândul Live, că, dacă ar candida la Preşedinţie, "categoric" ar pune votul său în urnă pentru Elena Udrea.

Preşedintele Băsescu a fost întrebat dacă ar pune votul său în urnă pentru Elena Udrea, dacă aceasta ar candida la Preşedinţie.

"Categoric, da, dacă ar candida, aş pune votul meu în urnă pentru Elena Udrea", a răspuns Traian Băsescu.

El a spus însă că nu a întrebat-o pe Elena Udrea dacă va candida la prezidenţiale.

Preşedintele a susţinut că Elena Udrea are "calităţi morale" pentru a candida la prezidenţiale şi a arătat că aceasta a venit fără bani în politică şi este cinstită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici