Udrea: Gestul lui Băsescu privind Legea pensiilor nu este legat de frica de suspendare

Ministrul Turismului, Elena Udrea, spune că retrimiterea la Parlament a Legii pensiilor nu are nicio legătură cu intenţia opoziţiei de suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, ultimul lucru de care poate fi bănuit acesta "este să-i fie frică de ceva, cu atât mai puţin de suspendare".

49 afișări
Imaginea articolului Udrea: Gestul lui Băsescu privind Legea pensiilor nu este legat de frica de suspendare

Udrea: Gestul lui Băsescu privind Legea pensiilor nu este legat de frica de suspendare (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Prezentă joi la Huşi, în judeţul Vaslui, pentru semnarea a două proiecte pe infrastructură, în valoare de 160 milioane de lei, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat că retrimiterea spre analiză a Legii pensiilor în Parlament este una cât se poate de justificată, având în vedere că decizia a fost luată în urma discuţiilor purtate cu diverse femei din România.

"Mă bucur că Legea pensiilor a fost declarată constituţională. Acest lucru arată că legea a fost votată în Parlament cu respectarea principiilor Constituţiei. Acum urmează să o adoptăm în forma în care a cerut-o preşedintele. Ne vom mobiliza la vot şi vom vota în forma modificată. Motivul reîntoarcerii este acela de a fi în acord cu ceea ce gândesc femeile şi la ceea ce gândeşte majoritatea populaţiei. Au fost şi discuţii şi multe femei au dorit ca vârsta de pensionare să fie mai mică. Reîntoarcerea spre analiză a acestei legi nu are nicio legătură cu intenţia opoziţiei de a-l suspenda pe preşedinte. Ultimul lucru de care îl putem bănui pe preşedintele Băsescu este să-i fie frică de ceva, cu atât mai puţin de suspendare", a declarat, joi, Elena Udrea.

Elena Udrea a fost prezentă, joi, la Huşi, unde a semnat două proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii în municipiile Vaslui şi Huşi, în valoare de 160 milioane de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici