Udrea: PDL face la guvernare ceea ce trebuie să facă un partid responsabil, curajos

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, vineri, la Arad, că PDL "face astăzi la guvernare ceea ce trebuie să facă un partid responsabil, un partid curajos", afirmând că deciziile luate de Guvern sunt singurele care pot să ajute România să îşi revină din 2011.

18 afișări
Imaginea articolului Udrea: PDL face la guvernare ceea ce trebuie să facă un partid responsabil, curajos

Udrea: PDL face la guvernare ceea ce trebuie să facă un partid responsabil, curajos (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Prezentă la Consiliul de Coordonare al PDL Arad, în care au loc alegeri, Elena Udrea s-a adresat de pe scenă celor aproximativ 3.000 de democrat-liberali prezenţi, spunându-le acestora că după şase ani de bătălii electorale PDL este la guvernare şi "guvernează bine pentru România", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Nu numai că PDL este la guvernare, dar guvernează bine România. PDL face astăzi ceea ce trebuie să facă un partid responsabil, un partid curajos pentru că vremurile de criză, aşa cum sunt astăzi, sunt vremuri pentru politicieni curajoşi. Cine a uitat partidul să vină aici, în sală, să vadă cum arată PDL", a spus Udrea.

Udrea le-a transmis participanţilor că pentru ca partidul să fie pregătit pentru bătăliile electorale care urmează este nevoie să se aşeze în interior, prin alegeri în organizaţii.

Ea a spus că vrea ca organizaţia din Arad să fie modelul de succes din PDL, iar ca preşedinte interimar al organizaţiei din Bucureşti a spus că vrea să copieze modelul de la Arad.

"Un model de succes trebuie neapărat multiplicat. Ceea ce am văzut la Arad arată că un partid bine organizat rezistă şi în vremuri grele, iar acum sunt vremuri grele pentru un partid care şi-a asumat guvernarea", a spus Udrea.

Ministrul a adăugat că "ceea ce face PDL la guvernare este singurul lucru corect, pentru ca România să îşi revină în 2011" şi i-a îndemnat pe cei prezenţi în Sala Polivalentă din Arad să meargă să discute cu oamenii despre realizările Guvernului.

"Cine crede că PDL nu poate câştiga alegerile viitoare să vină la Arad să vă vadă pe dumneavoastră", le-a transmis Elena Udrea celor prezenţi la reuniune.

Totodată, ministrul de Externe, Teodor Baconschi, prezent şi el la alegerile de la PDL Arad, a declarat că unitatea partidului poate readuce succesul PDL pe scena politică.

"Ar fi bine să nu cădem în două păcate simetrice, acela să avem prea mare încredere în noi, nevăzând ce nu merge şi acela de a avea prea puţină încredere în noi, nevăzând ce viitor ne aşteaptă dacă ştim să ne înnoim şi să fim uniţi", a spus Baconschi.

La alegerile PDL Arad au participat şi alţi miniştri şi lideri centrali ai partidului, precum Traian Igaş, Daniel Funeriu sau Sulfina Barbu.

Înainte de discursurile acestora, Marcel Pavel a avut un recital de circa 30 de minute.

Sala Polivalentă în care sunt prezente circa 3.000 de persoane a fost amenajată în culoarea mov, iar de pe un ecran uriaş au fost proiectate filme cu realizări ale administraţiei PDL Arad.

La alegerile care au loc în cursul serii de vineri pentru preşedinţia filialei judeţene candidează doar Gheorghe Seculici care conduce filiala din 2001.

În cadrul alegerilor vor mai fi stabiliţi 14 vicepreşedinţi, 15 secretari executivi, doi prim-vicepreşedinţi, un secretar general şi doi secretari generali adjuncţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici