Udrea: PMP nu va colabora cu PNL sub Antonescu. Liberalii, responsabili de dezastrul din ultimii ani

Elena Udrea a declarat, duminică, la o întâlnire cu membri şi simpatizanţi ai PMP, la Buzău, că formaţiunea din care face parte nu va colabora cu ”PNL sub Crin Antonescu” întrucât liberalii sunt ”responsabili de tot dezastrul din ultimii doi-trei ani”.

164 afișări
Imaginea articolului Udrea: PMP nu va colabora cu PNL sub Antonescu. Liberalii, responsabili de dezastrul din ultimii ani

Udrea: PMP nu va colabora cu PNL sub Antonescu. Liberalii, responsabili de dezastrul din ultimii ani (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Elena Udrea a declarat într-o conferinţă de presă că PMP a luat o decizie, şi anum aceea de a nu colabora cu ”PNL sub Crin Antonescu”, precizând că liberalii nu se pot transforma ”peste noapte în Făt-Frumos”, ei fiind responsabili de ”tot dezastrul economic din ultimii doi ani trei ani”.

”Am luat o decizie, şi anume că nu putem colabora cu cei care au fost mâna dreaptă şi stângă a lui Victor Ponta şi a PSD. Nu se pot transforma peste noapte în Făt-Frumos câtă vreme ei sunt responsabili de tot dezastrul economic şi democratic din ultimii doi trei ani. Nu avem în calcul să colaborăm cu aceşti neo-socialişti, cu PNL sub Crin Antonescu”, a spus Elena Udrea.

Ea a adăugat că lui Traian Băsescu i s-ar fi potrivit ”mănuşă” rolul de prim-ministru, iar tandemul Boc preşedinte - Băsescu premier ar fi ”la fel de eficient ca tandemul Băsescu preşedinte - Boc premier”.

Duminică după-amiază, Elena Udrea a participat la o întâlnire cu membrii şi simpatizanţii PMP, la întrunire participând circa 400 de persoane.

La sosire, Elena Udrea a fost întâmpinată cu flori şi mărţişoare. Udrea a primit, de asemenea, din partea organizaţiei de tineret a PMP Buzău un coş cu covrigi şi ceapă de Buzău, ea declarându-se mirată că lipsesc din coş cârnaţii de Pleşcoi.

”Bine că nu aţi pus şi cârnaţi de Pleşcoi, ar fi fost ei buni, dar s-ar fi pornit din nou să scrie toţi cum sunt eu născută la Pleşcoi, ceea ce nu e adevărat. Eu nu sunt născută la Pleşcoi”, a spus Elena Udrea, care a mâncat din covrigii de Buzău.

Potrivit unui comunicat de presă al PMP, remis, duminică seară, agenţiei MEDIAFAX, Elena Udrea a declarat că PMP “va scoate petele roşii de pe Buzău şi va demola mitul veşniciei baronilor locali în această regiune”.

"De aproape 24 de ani Buzăul este roşu. Buzăul are nevoie de un partid politic care să vină cu o alternativă credibilă. Aici opoziţia s-a luptat mai mult cu Traian Băsescu şi deloc cu puterea locală, din nefericire. Partidul Mişcarea Populară este partidul celor care îşi asumă să continue proiectul pentru România, început de preşedintele Traian Băsescu. Acest proiect va reda şi buzoienilor speranţa de dezvoltare pe care o merită”, a spus Elena Udrea la întâlnirea liderilor PMP cu peste 500 de membri şi simpatizanţi buzoieni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici