Udrea: PMP va semna şi susţine orice moţiune de cenzură, fie a PDL, fie a PNL

Deputatul Elena Udrea a declarat, miercuri, că PMP va semna şi va susţine orice moţiune de cenzură la adresa Guvernului, chiar dacă va fi iniţiată de PNL sau de PDL.

390 afișări
Imaginea articolului Udrea: PMP va semna şi susţine orice moţiune de cenzură, fie a PDL, fie a PNL

Elena Udrea (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Un partid care cu adevărat face opoziţie nu se prevalează de pretextul celui care iniţiază moţiune. Orice moţiune la adresa acestui Guvern, chiar iniţiată de PNL, va fi semnată şi susţinută de PMP, pentru că acest guvern pe programul USL nu are ce să aducă bun pentru români. Cei de la PNL, dacă vor avea ipocrizia să iniţieze o moţiune de cenzură la adresa propriului program de guvernare, e problema lor şi avem speranţa că electoratul îi va sancţiona pentru asta. Cu cei 17 parlamentari pe care îi avem, semnăm şi susţinem o moţiune de cenzură chiar iniţiată de PNL", a precizat Elena Udrea într-o conferinţă de presă.

Potrivit Elenei Udrea, PMP se aşteaptă ca şi parlamentarii PNL să susţină moţiunile pe care le va iniţia Mişcarea Populară.

Ea a arătat că PMP va susţine orice moţiune simplă sau o eventuală moţiune de cenzură iniţiată de PDL, deoarece reprezentanţii PMP "nu se încurcă în orgolii" legate de cine trebuie să iniţieze o moţiune.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici