Ludovic Orban a anunţat ora la care va începe votul pentru moţiunea de cenzură

Ludovic Orban a anunţat că moţiunea de cenzură va fi votată joi, începând cu ora 13.00. Liderul PNL a mai precizat că tot joi va fi dezvelită statuia lui Ion Brătianu, care înseamnă o recunoaştere „a ceea ce a făcut PNL şi Ion Brătianu”.

4803 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban a anunţat ora la care va începe votul pentru moţiunea de cenzură

Ludovic Orban anunţă că votul pentru moţiunea de cenzură va începe joi, de la ora 13.00

„În 2014 grupul consilierilor PNL a iniţiat un proiect de hotărâre care a fost adoptat şi mâine, dragi liberali, la orele 13.00, se dezveleşte statuia lui Ion Brătianu, ca o recunoaştere a ceea ce a făcut PNL şi Ion Brătianu. Şi tot mâine la ora 13.00, începe votul la moţiunea de cenzură, în care sperăm că parlamentarii se vor trezi şi să nu mai cadă pradă minciunilor şi să dea verdictul România fără PSD, România cu PNL, România cu Klaus Iohannis preşedinte”, a afirmat Ludovic Orban, la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL Bucureşti – Ilfov din Capitală.

Liderul liberalilor a mai spus că singura soluţie pentru România este realegerea lui Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte al României.

„Principala bătălie pe care o vom duce în următoarea perioadă este cea pentru realegerea lui Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte al României. Singura garanţie că România poate să revină pe drumul cel drept, că drepturile românilor vor fi respectate. Pentru acest obiectiv fiecare membru al PNL trebuie să dea tot ce are în el pentru a îl convinge pe fiecare român că nu există un alt drum, o altă soluţie decât Klaus Iohannis preşedinte”, a conchis Orban.

La Adunarea Regională a organizaţiilor PNL Bucureşti – Ilfov participă şi şeful statului Klaus Iohannis, precum şi circa 2.000 de membri şi simpatizanţi ai PNL, parlamentari, aleşi locali din regiune.

Moţiunea de cenzură va fi dezbătută şi votată joi, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului. Plenul începe la ora 10.00.

Taguri:
orban,
moţiune,
pnl

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici