Unii deputaţi nu au vorbit deloc anul trecut în plenul Camerei, alţii, până într-un minut în 2 ani

Mai mulţi deputaţi de la toate grupurile parlamentare nu au vorbit deloc în plenul Camerei în 2014, iar alţi parlamentari au luat cuvântul de la tribună pentru mai puţin de un minut în doi ani de mandat.

226 afișări
Imaginea articolului Unii deputaţi nu au vorbit deloc anul trecut în plenul Camerei, alţii, până într-un minut în 2 ani

Unii deputaţi nu au vorbit deloc anul trecut în plenul Camerei, alţii, până într-un minut în 2 ani (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Printre deputaţii care nu au luat cuvântul de la tribuna Parlamentului, anul trecut, se află Ioan Axente, Mădălin Voicu (PSD), Liviu Codârlă (PNL), Valentin Blănariu (PPDD), Constantin Alin Bucur (UNPR), Cezar Cioată (PC).

Nici Mihai Baltă (PSD), Vasile Berci (PNL), Marin Anton (independent), Valentin Gabriel Boboc (PSD), Daniel-Stamate Budurescu (PNL), Vasile Cazan (PNL), Eugen Chebac (UNPR), Florin Ciurariu (PNL), Răzvan Condurăţeanu (UNPR), Gheoghe Costin (PNL), Mihai Bogdan Diaconu (PSD), Nuţu Fonta (UNPR) nu au vorbit la şedinţele de plen din 2014.

Deputatul Theodor Paleologu a vorbit doar 6 secunde în 2014 în plen, ocazie în care i-a informat pe colegii lui că va activa ca parlamentar independent după plecarea din grupul PDL, iar Elena Udrea a stat la microfonul Camerei doar două minute şi 36 de secunde, anul trecut, una dintre intervenţiile sale fiind pe 3 februarie 2014, cînd a anunţat că a demisionat din PDL.

Au fost şi deputaţi care nu au vorbit deloc anul trecut, dar au depus în scris declaraţii politice, cum este cazul Roxanei Florentina Anuşca (PNL), care a avut declaraţii politice cu titlul "Nicăieri nu-i ca acasă" sau "A fi liberal e o mândrie". În acelaşi mod au procedat deputaţii Ioan Bălan (PNL), Dan Bordeaianu (PNL), Radu Babuş (PSD) sau Octavian Bot, ultimul dintre aceştia având o singură declaraţie intitulată "Idei puţine, dar fixe".

Costică Canacheu (PDL) a vorbit doar două secunde anul trecut, în plenul Camerei, când a prezentat o moţiune simplă, în timp ce Dumitru Chiriţă (PSD) a stat 31 de secunde la microfonul acestui for legislativ, iar Laurenţu Chirvăsuţă (UNPR), 30 de secunde. Deputaţii Istvan Bonis (UDMR) şi Florin Ică Calotă (PNL) au vorbit fiecare în faţa colegilor săi câte trei minute şi 27 de secunde.

Sunt şi deputaţi care în doi ani de mandat au vorbit în plen între 37 de secunde şi trei minute.

Printre aceştia, Dorel Covaci (PSD), care a vorbit doar 39 de secunde în doi ani de mandat, Ioan Axente (PSD) - 47 de secunde, Mircea Vasile Cazan (PNL) - 38 de secunde, Vasile Berci (PNL) -un minut şi 39 de secunde, Florin Ciurariu (PNL) - două minute şi 21 de secunde, Lucian Manuel Ciubotaru (PNL) - trei minute şi 32 de secunde, Ştefan Alexandru Băişanu(PNL) - trei minute şi 38 de secunde.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici