Vanghelie: Funcţia mea se numeşte Marian Vanghelie. Partidul în ansamblu recunoaşte expertiza mea

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie a declarat, miercuri, după şedinţa CEX, că numirea sa ca preşedinte executiv interimar al organizaţiei arată că partidul în ansamblu îi recunoaşte expertiza "managerială" pentru campaniile electorale.

437 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Funcţia mea se numeşte Marian Vanghelie. Partidul în ansamblu recunoaşte expertiza mea

Vanghelie: Funcţia mea se numeşte Marian Vanghelie. Partidul în ansamblu recunoaşte expertiza mea (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Vanghelie a spus că PSD Bucureşti avea nevoie de un mesaj de unitate şi de echilibru înaintea campaniei pentru alegerile locale.

"Vreau să arăt că nu sunt legat de nicio funcţie. Funcţia mea se numeşte Marian Vanghelie şi cred că colegii mei de la Capitală aveau nevoie de un echilibru. Am vrut să dau dovadă de el şi de aceea o să demonstrez că vom câştiga alegerile în Bucureşti puternic, aşa încât nu îi vom lăsa să răsufle pe cei de la Bucureşti nici dimineaţa, nici seara, nici noaptea", a spus el.

Întrebat cum vede numirea Ecaterinei Adronescu în funcţia pe care el a deţinut-o până acum şase luni, Vanghelie a răspuns: "Constat că partidul în ansamblu recunoaşte expertiza mea. Nu s-a pus problema în partid, nici în interior, nici în exterior, ce pot să fac eu din punct de vedere managerial şi din punctul de vedere al campaniei electorale".

CEX a numit miercuri, cu unanimite de voturi, o nouă conducere interimară la PSD Bucureşti, Ecaterina Andronescu fiind preşedinte interimar, Marian Vanghelie preşedinte executiv interimar, iar Eugen Bejinariu secretar executiv interimar.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a precizat, la finalul Comitetului Executiv, că în PSD Bucureşti vor avea loc alegeri interne după alegerile locale din iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici