Vanghelie, întrebat despre telefoane: Eu şi când respir e electoral, totul e electoral

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie a declarat sâmbătă că îşi propune, ca primar al Sectorului 5, să dea telefoane mobile tuturor administratorilor şi preşedinţilor de asociaţii.

157 afișări
Imaginea articolului Vanghelie, întrebat despre telefoane: Eu şi când respir e electoral, totul e electoral

Marian Vanghelie (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Vanghelie a explicat că a făcut un studiu sociologic din care a reieşit că problemele cu care se confruntă bucureştenii sunt legate şi de necunoaşterea instituţiilor publice cărora trebuie să li se adreseze când au probleme.

"Ca principiu, îmi propun achiziţionarea de telefoane, care sunt gratis, că sunt promoţii, doar abonamentul costă, doi euro, iar ele nu sunt cadou, ci le dau preşedinţilor de asociaţii şi administratorilor de bloc, pentru a identifica de la ei, ca persoane autorizate, problemele cu care se confruntă bucureştenii", a spus el.

Întrebat dacă s-a luat o astfel de decizie în PSD, Vanghelie a răspuns: "Nu s-a dat, nu s-a luat, nu s-a întâmplat. (...) La partid nu am discutat, că nu are treabă cu partidul. Nu cred că cineva poate să îmi reproşeze că vreau să comunic cu preşedinţii de bloc. (...) Eu le dau posibilitatea, fără ca ei să plătească, să comunice mai repede problemele cu care se confruntă".

Vanghelie a precizat că nu a calculat câte telefoane i-ar trebui pentru Sectorul 5, cifra de zece mii avansând-o în mod "figurativ".
El a adăugat că intenţionează să dea astfel de mobile tuturor preşedinţilor asociaţiilor de locatari/proprietari, nu doar celor din PSD.

"Eu nu mă adresez pesedistului sau pedelistului, ci bucureşteanului. Hai să separăm partea colorată de partea reală", a adăugat primarul Sectorului 5.

Întrebat dacă această acţiune are un scop electoral, Vanghelie a răspuns: "Eu şi când respir este electoral. Totul e electoral. Orice om politic normal tot ce face e într-o campanie electorală permanentă. Eu sunt în campanie de 17 ani şi o să mai fiu încă 25".

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie a declarat joi, pentru "Gândul", că, în pregătirea campaniei electorale, zece mii de telefoane mobile vor fi distribuite bucureştenilor, pentru ca aceştia să poată semnala problemele administrative cu care se confruntă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici