Vasile Gherasim a demisionat din PDL: E posibil să mă alătur partidului din jurul Mişcării Populare

Fostul deputat PDL Vasile Gherasim a declarat, luni, pentru MEDIAFAX că a demisionat din partid, arătând că, în condiţiile în care în jurul Mişcării Populare se va înfiinţa un partid, este posibil să se alăture acestuia.

518 afișări
Imaginea articolului Vasile Gherasim a demisionat din PDL: E posibil să mă alătur partidului din jurul Mişcării Populare

Vasile Gherasim (Imagine: Sebastian Sascău/Mediafax Foto)

"Este de notorietate că am făcut parte din grupul care a susţinut-o pe Elena Udrea la alegeri, iar după alegeri s-a instaurat în partid o pace rece. În condiţiile în care proiectele mari pe care le-am susţinut - regionalizarea şi altele - sunt în stand-by, am considerat că trebuie să demisionez din PDL", a precizat Vasile Gherasim.

El a spus că nu s-a înscris deocamdată în alt partid, fiind în aşteptare.

"Deocamdată, sunt în aşteptare. În condiţiile în care se va transforma în partid sau se va înfiinţa un partid în jurul Mişcării Populare, este posibil să mă alătur acestuia", a mai spus Gherasim.

Şi fostul senator Mircea Andrei, liderul PDL Argeş, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX că a demisionat din partid, el motivând prin faptul că Vasile Blaga şi conducerea PDL "au uitat că există judeţul Argeş".

Înainte de a demisiona, Andrei a aprobat excluderea din partid a 22 de primari PDL din Argeş. Dacă ar fi demisionat din partid, aceştia şi-ar fi pierdut şi mandatele de primari.

Excluderea celor 22 de primari şi demisia lui Mircea Andrei au avut loc la doar o zi după vizita preşedintelui Traian Băsescu în Argeş.

De altfel, în mediul politic din Argeş se vorbeşte despre faptul că aceşti primari s-ar îndrepta spre Mişcarea Populară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici