Vicepremierul Paul Stănescu, despre referendum: Sunt convins că românii vor veni la vot

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat vineri, la Alba Iulia, că va vota ”Da” la referendumul pentru redefinirea familiei şi este convins că românii, prin tradiţie, istorie şi obiceiuri, vor ieşi la vot, transmite corespondentul MEDIAFAX.

280 afișări
Imaginea articolului Vicepremierul Paul Stănescu, despre referendum: Sunt convins că românii vor veni la vot

Stănescu, despre referendum: Voi vota ”Da”. Sunt convins că românii vor veni la vot

Întrebat dacă, în opinia sa, referendumul pentru redefinirea familiei va îndeplini pragul electoral, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Paul Stănescu, a spus că speră să se întâmple acest lucru, iar apoi s-a arătat convins că românii vor ieşi la vot.

”Eu spun că la referendum voi vota <Da>, asta spun. Asta voi face eu la referendum. Eu sper ca referendumul să aibă numărul de 5,7 milioane de participanţi. Sunt convins că românii prin tradiţia, obiceiurile lor şi întreaga istorie a noastră, sunt convins că vor veni la vot şi vor vota. Fiecare votează ce crede el. Eu voi vota <Da> la referendum”, a spus Paul Stănescu, la Prefectura Alba, după ce a participat la o întâlnire cu primarii din judeţ.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici