Vicepreşedintele ALDE, despre Siegfried Mureşan: Băiatul de mingi al lui Orban ar trebui ca uneori să-şi vadă lungul nasului

Vicepreşedintele ALDE Andrei Gerea l-a criticat, marţi, pe Siegfried Mureşan, afirmând că ”pupilul lui Băsescu, fiul de suflet al Elenei Udrea şi mai nou portavocea lui Orban îşi permite să îl critice pe preşedintele Senatului şi al ALDE” şi că ar trebui ”ca uneori să-şi vadă lungul nasului”.

512 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedintele ALDE, despre Siegfried Mureşan: Băiatul de mingi al lui Orban ar trebui ca uneori să-şi vadă lungul nasului

Vicepreşedintele ALDE, despre Siegfried Mureşan: Băiatul de mingi al lui Orban ar trebui ca uneori să-şi vadă lungul nasului

”Un oarecare domn Siegfried Mureşan, un traseist care şi-a trădat de mai multe ori partidele din care făcea parte, vine şi dă lecţii de moralitate. Pupilul lui Băsescu, fiul de suflet al Elenei Udrea şi mai nou portavocea lui Ludovic Orban în Parlamentul European, îşi permite să îl critice pe preşedintele Senatului şi al ALDE. Băiatul de mingi al lui Orban ar trebui ca uneori să îşi vadă lungul nasului atunci când face tot felul de afirmaţii nefondate”, a scris pe Facebook Andrei Gerea.

El mai afirmă că Siegfried Mureşan s-a remarcat ”doar prin trădarea colegilor de partid, dar mai ales prin trădarea propriei ţări”.

”Un personaj care s-a remarcat doar prin trădarea colegilor de partid, dar mai ales prin trădarea propriei ţări, nu ar trebui să îşi mai permită nici măcar să scoată două cuvinte. Mureşan este dispus să facă orice pentru propriul său interes politic, chiar să îşi trădeze propria ţară. Băiatul lui Băsescu, crescut de doica Monica Macovei, este unul dintre cei care au dus o campanie de denigrare a României, fiind printre europarlamentarii care au votat împotriva propriei ţări. Siegfried Mureşan este, alături de Monica Macovei, un exemplu de trădător de ţară şi de traseist politic. Încă nu îmi dau seama dacă acesta e caracterul său, unul de om fără scrupule, fără niciun fel de conştiinţă sau dacă s-a contaminat deja de la noii lideri ai PNL, cei care au devenit celebri prin limbajul ofensator şi denigrator la adresa României şi a propriilor cetăţeni. Siegfried Mureşan ar trebui să îşi clarifice statutul de om al Serviciilor, pe care l-a primit tocmai de la vechii săi colegi din PMP, care îl cunosc mai bine decât oricine”, a mai scris Gerea.

Europarlamentarul Siegfried Mureşan l-a criticat, luni, tot pe Facebook, pe Călin Popescu Tăriceanu, despre care a afirmat că ”de 12 ani este la fel de pesedist ca Liviu Dragnea şi Victor Ponta”.

”Tăriceanu face politică alături de PSD încă din 2007. PSD şi Tăriceanu guvernează împreună de doi ani încoace. La ultimele alegeri prezidenţiale, Tăriceanu l-a susţinut pe candidatul PSD, Victor Ponta. De aceea, un candidat comun PSD - ALDE la alegerile prezidenţiale este acelaşi lucru cu un candidat doar din partea PSD. Tăriceanu se cere candidat la prezidenţiale, dar nu păcăleşte pe nimeni. De 12 ani încoace este la fel de pesedist ca Liviu Dragnea şi Victor Ponta. Aşa că va pierde alegerile prezidenţiale ca orice pesedist din 2000 încoace”, a afirmat Mureşan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici