Videanu: Am o relaţie "colegială" cu Băsescu, "foarte bună" cu Udrea şi "de prietenie" cu Blaga

Ministrul Economiei, Adriean Videanu, prim vicepreşedinte PDL, a declarat, miercuri, la Antena 3, răspunzând unei întrebări, că are o relaţie "colegială" cu şeful statului, una "foarte bună" cu Elena Udrea, una de "prietenie în afara partidului" cu Vasile Blaga, menţionând că nu există "triada BVB".

38 afișări
Imaginea articolului Videanu: Am o relaţie "colegială" cu Băsescu, "foarte bună" cu Udrea şi "de prietenie" cu Blaga

Videanu: Am o relaţie "colegială" cu Băsescu, "foarte bună" cu Udrea şi "de prietenie" cu Blaga (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Întrebat ce tip de relaţie are cu preşedintele Traian Băsescu şi dacă aceasta s-a deteriorat în ultima vreme, Videanu a menţionat că a fost coleg de partid cu Traian Băsescu. El a spus că are cu acesta o relaţie "colegială". Întrebat dacă este vorba despre prietenie, Videanu a răspuns la Antena3 că nu ar îndrăzni să spună că e vorba de prietenie.

Tot răspunzând unor întrebări, Videanu a spus că are o relaţie "foarte bună" cu ministrul Elena Udrea şi una "de prietenie în afara partidului" cu Vasile Blaga.

De asemenea, el a ţinut să menţioneze că nu există "triada BVB" despre care vorbeşte presa referindu-se la Berceanu-Videanu-Blaga.

Liderul PDL a mai spus că are o relaţie "colegială" şi cu Monica Macovei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici