Vosganian: Nu pot trăi doar din salariul de politician, inclusiv din cauza ANI şi a opiniei publice

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat vineri că vrea să fie primul manager privat din Executiv, pentru că în politică este din ce în ce mai greu să se poată trăi doar din salariu, inclusiv din cauza "agenţiilor de integritate" şi a "rigorilor opiniei publice".

2177 afișări
Imaginea articolului Vosganian: Nu pot trăi doar din salariul de politician, inclusiv din cauza ANI şi a opiniei publice

Varujan Vosganian (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Eu am vorbit cu domnul Ponta şi i-am spus «domnule prim-ministru eu vreau să fiu manager privat în Guvern. Adică, dacă eu aduc bani, să-mi daţi voie să ca din banii aceştia să dau o parte oamenilor care i-au produs»", a declarat Vosganian într-o conferinţă.

Ministrul a adăugat că nu poate trăi doar din salariul de politician, inclusiv din cauza cerinţelor Agenţiei Naţionale de Integritate şi a pretenţiilor pe care opinia publică le are de la politicieni.

"Sunt în politică de 23 de ani. Nu am făcut numai politică, nu aş fi putut trăi numai din salariul de politician. Este din ce în ce mai greu, pe legislaţia românească şi agenţiile de integritate şi toate rigorile opiniei publice, să mai trăieşti şi din altceva decât din politică, pentru că intri în tot felul de incompatibilităţi, ceea ce pe viitor va trebui să ne gândim", a mai spus Vosganian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici