Actorul Kevin Spacey, acuzat de agresiune sexuală, pledează nevinovat

Actorul Kevin Spacey a pledat nevinovat pentru cinci acuzaţii de agresiune sexuală asupra unor bărbaţi, în prima sa înfăţişare la Old Bailey din Londra, potrivit BBC.

370 afișări
Imaginea articolului Actorul Kevin Spacey, acuzat de agresiune sexuală, pledează nevinovat

În vârstă de 62 de ani, Kevin Spacey a pledat nevinovat în cazurile de agresiune sexuală.

Actorul a purtat, în faţa instanţei, un costum albastru deschis şi a răspuns „nevinovat” atunci când i s-a citit fiecare capăt de acuzare.

Acuzaţiile au fost formulate în urma unei analize a probelor adunate de Poliţia Metropolitană.

Spacey a fost acuzat de două capete de acuzare pentru agresiune sexuală asupra unui bărbat, acum în vârstă de 40 de ani, în Londra, în martie 2005.

De asemenea, el a fost acuzat de o acuzaţie de agresiune sexuală şi de o acuzaţie de a determina o persoană să se angajeze într-o activitate sexuală fără consimţământ asupra unui bărbat, în prezent în vârstă de 30 de ani, în august 2008, la Londra.

Cea de-a patra acuzaţie de agresiune sexuală a fost adusă unui alt bărbat, care are în prezent tot 30 de ani, în aprilie 2013, în Gloucestershire.

Câştigătorul a două premii Oscar, Kevin Spacey a dat anterior o declaraţie pentru Good Morning America în luna mai, în care a spus că este încrezător că îşi poate dovedi nevinovăţia.

El a jucat în filme precum Seven, LA Confidential, American Beauty şi Baby Driver, precum şi în serialul Netflix House of Cards.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici