Oraşul italian în care mai mult de jumătate din populaţie are acelaşi nume

  • Există un oraş în Italia în care maim mult de jumătate din populaţie se numeşte Tucci.
  • Pentru actorul Stanley Tucci, care îşi însoţeşte părinţii în vârstă în patria strămoşească din Calabria, sudul Italiei, a fost "foarte emoţionant".
4080 afișări
Imaginea articolului Oraşul italian în care mai mult de jumătate din populaţie are acelaşi nume

Familia Tucci a făcut „un pelerinaj” în oraşul Marzi, ascuns în vârful cizmei Italiei, într-unul dintre cele mai recente episoade ale serialului CNN "Searching for Italy".

A fost prima dată când actorul şi părinţii săi au vizitat oraşul de când el avea 12 ani, spune actorul.

"A fost foarte emoţionant", a declarat Stanley Tucci: "Ştiţi, tatăl meu are 92 de ani, mama mea are 86 de ani, iar ei nu s-au gândit niciodată că vor mai merge din nou şi că îi vor revedea pe acei oameni, iar noi am reuşit să facem acest lucru să se întâmple. S-au simţit foarte bine, a fost foarte emoţionant".

În timpul emisiunii, familia Tucci se plimbă pe străzile din Marzi - unele dintre ele denumite după alţi Tucci - în căutarea casei bunicului, Stanislaw Tucci. Tatăl lui Tucci, numit şi el Stanley, a avut dificultăţi în a-şi aminti locaţia exactă, iar „vânătoarea” a fost îngreunată şi de faptul că Tucci este un nume obişnuit în acest colţ al Italiei.

"După cum s-a dovedit, a fi un Tucci nu este atât de remarcabil aici", povesteşte Tucci în episodul care va fi difuzat pe CNN duminică seara: "Mai mult de jumătate din populaţia din Marzi are acelaşi nume cu noi, ceea ce se dovedeşte a fi o mare problemă, deoarece tatăl meu vrea să găsească casa tatălui său".

Tucci a afirmat că nu este sigur că a găsit adevărata casă strămoşească.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici