Premierul Nicolae Ciucă a transmis condoleanţe familiilor celor care au pierit în Seul

Guvernul României şi premierul Nicolae Ciucă au transmis condoleanţe familiilor celor care au murit în busculada produsă în Seul, Coreea de Sud.

295 afișări
Imaginea articolului Premierul Nicolae Ciucă  a transmis condoleanţe familiilor celor care au pierit în Seul

Premierul Nicolae Ciucă a transmis condoleanţe familiilor celor care au pierit în Seul

„Guvernul României este alături de Republica Coreea şi de poporul coreean în aceste momente dureroase. Condoleanţe familiilor îndoliate! Celor răniţi - multă sănătate şi putere!”, se arată în mesajul postat pe Twitter de guvern.

151 de persoane au fost ucise într-o busculadă când o mulţime uriaşă care sărbătorea Halloween-ul s-a înghesuit sâmbătă seară pe o alee dintr-o zonă a capitalei Seul. În jur de 2.900 de persoane sunt date dispărute.

Printre cei decedaţi se numără 19 cetăţeni străini, potrivit serviciilor de urgenţă

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici