Jennifer Aniston, dezvăluri dureroare despre perioada în care a încercat să aibă un copil

Jennifer Aniston a dezvăluit un aspect care până acum fusese ţinut secret: timp de mulţi ani a încercat să aibă un copil, dar fiecare încercare a fost în zadar. Actriţa a povestit despre durerea provocată de infertilitate, agravată de bârfele care speculau asupra vieţii sale private.

1453 afișări
Imaginea articolului Jennifer Aniston, dezvăluri dureroare despre perioada în care a încercat să aibă un copil

Jennifer Aniston, dezvăluri dureroare despre perioada în care a încercat să aibă un copil

A fost o vreme când presa vâna orice urmă fizică a unei sarcini pe corpul lui Jennifer Aniston. Fiecare indiciu devenea titlu de senzaţie care pornea din revistele americane şi ajungea în întreaga lume. Situaţia a scăpat atât de mult de sub control, încât o revistă a publicat chiar şi o presupusă ecografie a gemenilor pe care îi aştepta. Limita fusese depăşită, iar actriţa a scris despre acest lucru într-un editorial dur, publicat în 2016 în Huffington Post, subliniind cât de frustrantă era această obsesie colectivă faţă de corpul, viaţa, uterul ei, notează La Reppubblica.

Acum, Jennifer Aniston a dezvăluit pentru „Allure” că ea chiar încerca să aibă un copil, dar nu reuşea să rămână însărcinată.

În timp ce vorbea cu jurnalistul despre subiecte legate de frumuseţe, îmbătrânire şi percepţia propriului corp după vârsta de 50 de ani, Jennifer Aniston a spus că se simte foarte bine astăzi, la 53 de ani, nu în ultimul rând pentru că, la sfârşitul anilor 30 şi o mare parte din anii 40 nu s-a simţit deloc bine.

În acea perioadă "am încercat să rămân însărcinată. A fost o călătorie dificilă care a durat mai mulţi ani”, explică actriţa: ”Am încercat şi fertilizarea in vitro, am băut ceaiuri chinezeşti, le-am încercat pe toate”.

Ea se lupta cu infertilitatea şi, în acelaşi timp, tabloidele îi cercetau viaţa privată: „Printre altele, a existat acea poveste care m-a descris ca fiind egoistă, concentrată doar pe carieră, au existat zvonuri că soţul meu (la acea vreme Justin Theroux, n.r.) m-a părăsit din această cauză. Totul a fost o minciună".

"Măcar dacă cineva mi-ar fi spus, cât eram în termen, să îmi îngheţ ovocitele, să-mi fac o favoare. Nu m-am gândit la asta şi iată că astăzi mă trezesc că vaporul a plecat".

Acum, spune Jennifer, nu are regrete: "Nu am regrete. Acum mă simt uşurată pentru că incertitudinea a dispărut. Nu trebuie să mă mai gândesc la asta, s-a terminat".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici