Naţionala lui Iordănescu, ciuca bătăilor: România - Slovenia 1-2

După ce a terminat ultima în grupa de Nations League, echipa naţională de fotbal a României a fost învinsă joi seara de reprezentativa similară a Sloveniei, scor 1-2 (0-2), într-un meci amical programat cu 3 zile înainte de startul Cupei Mondiale.

871 afișări
Imaginea articolului Naţionala lui Iordănescu, ciuca bătăilor: România - Slovenia 1-2

Sursa foto: Facebook Echipa naţională de fotbal a României

Cu multe absenţe din lot ale titularilor de drept, Iordănescu a trimis în teren un prim unsprezece inedit alcătuit din Moldovan – Manea, Burcă, Nedelcearu, Vătăjelu – R. Marin, M. Marin, Cicâldău – Cordea, Puşcaş şi Drăguş.

În primele 5 minute, oaspeţii de pe Cluj Arena au avut două ocazii de a marca, dar Modovan a fost la post de fiecare dată.

În minutul 9, Burcă profită de o minge ricoşată şi şutează din prima, însă balonul loveşte bara laterală a porţii lui Oblak.

Se joacă pe contre şi ambele echipe mai bifează câte două ocazii de fiecare parte, înainte ca Sesko să scape de marcaj şi să înscrie cu capul în poarta lui Horaţiu Moldovan (0-1, min. 26).

Peste nici 5 minute, slovenii construiesc din nou frumos şi majorează la 0-2, prin Sporar, în minutul 31.

Finalul de repriză aparţine tot oaspeţilor, dar Moldovan se înscrie pe lista candidaţilor la „Omul meciului”, cu o intervenţie de excepţie în faţa lui Sesko, din poziţie de unu la unu.

Tricolorii revin montaţi de la vestiare şi fac o repriză secundă mult mai bună, Moruţan revitalizând acţiunile ofensive ale României.

În minitul 64, România reduce din diferenţă prin Drăguş, servit foarte bine de Manea.

Ultimul moment important al meciului a fost şutul în transversală al lui Moruţan, care a completat alte câteva ocazii ale României, nefructificate însă.

Slovenii au mai bifat şi ei o şarjă ofensivă la poarta lui Moldovan, dar s-a încheiat 1-2 şi România urmează duminică se joace şi un al doilea amical, cu Moldova, la Chişinău.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici