Harry şi Meghan, către Charles al III-lea: Nu-ţi vei mai vedea niciodată nepoţii

După evacuarea din reşedinţa Frogmore, dictată de tatălui său, fostul prinţ a spus că acela „a fost singurul loc în care Archie şi Lilibeth puteau sta în siguranţă”.

14690 afișări
Imaginea articolului Harry şi Meghan, către Charles al III-lea: Nu-ţi vei mai vedea niciodată nepoţii

Harry şi Meghan, către Charles al III-lea: Nu-ţi vei mai vedea niciodată nepoţii

Charles al III-lea şi-a evacuat acum fiul său, Harry, şi pe soţia sa, Meghan, cu tot cu copiii lor, Archie şi Lilibeth, din reşedinţa Frogmore Cottage din Windsor.

Cu două zile în urmă, soţii Sussex se revoltaseră comunicând prin tabloide că acea reşedinţă era singura în care copiii cuplului, strănepoţii Reginei Elisabeta a II-a, „ar putea fi consideraţi în siguranţă”.

Procedura de evacuare a început pe 11 ianuarie, a doua zi după publicarea autobiografiei lui Harry, „Spare”, şi nu a fost deloc blocată pe parcurs (casa fusese donată în 2019 de regina Elisabeta cuplului care, înainte de mutarea lor, transportase a realizat o renovare costisitoare, la un cost de 2,4 milioane de lire sterline).

Marile titluri de duminică ale presei tabloide îl ameninţă pe bunicul Charles al III-lea: „Nu-ţi veţi mai vedea niciodată nepoţii”.

Astfel, ipoteza de a-i vedea pe Harry şi Meghan printre invitaţii speciali ai încoronării regelui Charles al III-lea, pe 6 mai, la Londra, este din ce în ce mai puţin probabilă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici