A.Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, cere audierea politicienilor de Olt cu privire la reţelele de crimă organizată: Informaţii pe care cu siguranţă ar trebui să le aibă

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, s-a prezentat, marţi, la sediul Parchetului General pentru a depune o plângere prin care cere audierea politicienilor din Olt, care ar deţine informaţii cu privire la infracţiuni de crimă organizată şi trafic de persoane în acel judeţ.

1030 afișări
Imaginea articolului A.Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, cere audierea politicienilor de Olt cu privire la reţelele de crimă organizată: Informaţii pe care cu siguranţă ar trebui să le aibă

A.Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, cere audierea politicienilor de Olt cu privire la reţelele de crimă organizată: Informaţii pe care cu siguranţă ar trebui să le aibă

„Am hotărât să vin cu o adăugare. Solicit prin această plângere, o adăugare la plângerea penală, audierea tuturor parlamentarilor de Olt cu privire la reţelele de crimă organizată din Olt, cu privire la orice informaţie pe care aceştia o deţin în acest moment cu privire la reţele de crimă organizată şi trafic de persoane, trafic de organe pe care le au - informaţii pe care cu siguranţă ar trebui să le aibă. Dacă ele există, dacă nu cumva suntem toţi nebuni şi totul este frumos şi nu s-a întâmplat nimic în România”, a declarat Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei şi preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României.

Cumpănaşu a mai spus că plângerea, care este depusă la Parchet în atenţia procurorului general, vine după ce a primit numeroase informaţii cu privire la o presupusă reţea de crimă organizată din Olt.

„Am sortat din informaţii, am încercat să nu mă las dus pe piste false, dar am suficiente informaţii să cred că membri ai Parlamentului din judeţul Olt, politicieni, primari deţin informaţii cu privire la reţele infracţionale, fiind vorba şi în cazul Alexandriei şi al altor fete, de reţele bine organizate şi nu de criminali în serie”, a mai spus acesta.

Tăcerea politicienilor din această perioadă este un semn clar fie de complicitate, fie un semn de a se delimita de reţele, mai consideră Cumpănaşu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici