A fost găsit cuţitul care ar fi fost folosit la comiterea crimelor de la Cernavodă

Anchetatorii au găsit la groapa de gunoi a oraşului Cernavodă un cuţit care ar putea fi una dintre cele două arme pe care Giani Deli-Iorga a spus că le-ar fi folosit la comiterea dublului asasinat comis la începutul săptămânii trecute asupra soţilor Garoafă.

76 afișări
Imaginea articolului A fost găsit cuţitul care ar fi fost folosit la comiterea crimelor de la Cernavodă

A fost găsit cuţitul care ar fi fost folosit la comiterea crimelor de la Cernavodă

Procurorul de caz Matei Dragomir de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a declarat, miercuri, că respectivul cuţit a fost găsit cu o zi în urmă, de către echipa de cercetare a Poliţiei Cernavodă.

"A fost găsit un cuţit care corespunde descrierii făcute de principalul suspect din acest caz, Giani Deli-Iorga. Urmează acum să stabilim dacă chiar este una din armele cu care s-au comis crimele", a declarat procurorul Matei Dragomir.

Poliţiştii din Cernavodă anunţaseră că vor oferi o recompensă celor care vor furniza informaţii care să ducă la găsirea celor două cuţite pe care autorul asasinatului a susţinut că le-a aruncat într-un tomberon, după comiterea crimelor.

Elena Garoafă, de 55 de ani, şi soţul acesteia, Petre Garoafă, de 62 de ani, au fost ucişi, la începutul săptămânii trecute, cu câte 25 - 30 de lovituri de cuţit, în aceeaşi zi în care fiica lor, Elena Mitu, a fost înecată în Canalul Dunăre - Marea Neagră de către soţul său, Bogdan, acesta fiind apoi dat dispărut.

Ulterior, uciderea soţilor Garoafă a fost asumată de către Giani Deli-Iorga, prietenul din copilărie al lui Bogdan Mitu, care le-a declarat anchetatorilor că i-ar fi omorât pe cei doi într-un moment de furie. El ar fi mers acasă la Elena şi Petre Garoafă încercând să-i convingă să intervină pe lângă Gabriela Mitu ca aceasta să renuţe la intenţia sa de a divorţa de Bogdan. Acolo s-ar fi luat la ceartă cu Petre Garoafă, acesta l-ar fi ameninţat cu un cuţit, iar într-un moment de furie l-ar fi dezarmat şi apoi l-ar fi ucis. Ulterior, ca să-şi ascundă fapta, s-a hotărât să o omoare şi pe Elena Garoafă. La reconstituire, tânărul le-a arătat anchetatorilor cum a comis cele două crime şi le-a indicat şi un tomberon de gunoi unde ar fi aruncat apoi cele două cuţite cu care i-a ucis pe soţii Garoafă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici