Accident camion militar. Dosar penal deschis de Parchetul Militar după ce trei militari şi-au pierdut viaţa şi alţi 9 sunt răniţi

Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti a deschis, joi, un dosar penal privind accidentul rutier produs în judeţul Argeş, în urma căruia trei militari şi-au pierdut viaţa, iar alţi nouă au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri militare.

944 afișări
Imaginea articolului Accident camion militar. Dosar penal deschis de Parchetul Militar după ce trei militari şi-au pierdut viaţa şi alţi 9 sunt răniţi

Parchetul Militar a deschis dosar penal în urma accidentului de joi seară, din Argeş

„La Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, s-a constituit ieri, 29 iunie 2017, un dosar penal privind accidentul rutier produs în judeţul Argeş, în care a fost implicat un camion ce transporta militari din cadrul unităţii militare de vânători de munte din Câmpulung Muscel, ce se întorceau de la un exerciţiu. Accidentul s-a soldat cu decesul a trei persoane şi rănirea altor nouă”, reiese dintr-un comunicat transmis de către Parchetul Militar.

Reprezentanţii Parchetului Militar anunţă că poliţiştii şi procurorii miliari au desfăşurat, joi noapte, o cercetare la faţa locului, anchetă care continuă şi pe parcursul zilei de vineri.

„La locul incidentului s-au deplasat aseară poliţişti criminalişti ai Inspectoratului General al Poliţiei Române, precum şi procurori militari ai Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, sub coordonarea şefului Secţiei Parchetelor Militare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care au demarat cercetarea la faţa locului. Cercetările la locul producerii accidentului continuă şi în cursul zilei de astăzi”, mai reiese din comunicatul instituţiei.

Un camion în care se aflau 13 militari a căzut, joi seara, într-o râpă din localitatea argeşeană Dâmbovicioara. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie. Trei militari au murit, iar alţi nouă au fost transportaţi la spitalul din Câmpulung şi doi la Braşov.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici