Accident cumplit în Constanţa: Un mort şi doi răniţi, după ce maşina în care se aflau a lovit un copac

Un bărbat a murit şi alte două persoane au fost rănite, duminică dimineaţa, după ce maşina în care se aflau a lovit un copac, pe DN 38, între Agigea şi Negru Vodă, în judeţul Constanţa.

4501 afișări
Imaginea articolului Accident cumplit în Constanţa: Un mort şi doi răniţi, după ce maşina în care se aflau a lovit un copac

Un mort şi doi răniţi după ce maşina în care se aflau a lovit un copac, la Constanţa

Potrivit Poliţiei Constanţa, bărbatul care a murit în urma accidentului era pasager pe locul din dreapta faţă.

„Un bărbat a condus un autoturism pe DN 38, dinspre Agigea către Negru Vodă, iar la kilometrul 41+200 ar fi pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit carosabilul şi a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. În urma accidentului, un bărbat a murit, iar alte două persoane, un bărbat şi o femeie au suferit vătămări corporale”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Constanţa.

Cele trei persoane care se aflau în maşină erau cetăţeni bulgari.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac verificări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Taguri:
accident,
mort,
copac

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici