ACCIDENT DE AUTOCAR în Hunedoara: Două persoane la spital, după ce maşina a derapat şi a ajuns într-un şanţ. Poliţia a deschis un dosar penal

Un autocar în care se aflau 24 de turişti slovaci a derapat, luni dimineaţă, pe DN 7, ajungând într-un şanţ, iar două persoane au fost transportate la spital, poliţiştii hunedoreni deschizând, ulterior, un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în urma accidentului.

661 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT DE AUTOCAR în Hunedoara: Două persoane la spital, după ce maşina a derapat şi a ajuns într-un şanţ. Poliţia a deschis un dosar penal

ACCIDENT DE AUTOCAR în Hunedoara: Două persoane la spital, după ce maşina a derapat şi a ajuns într-un şanţ. Poliţia a deschis un dosar penal (Imagine: Cristi Vatavu/Mediafax Foto)

Potrivit şefului Serviciului Poliţiei Rutiere Hunedoara, comisarul-şef Dan Micu, autocarul, care circula pe DN 7, a derapat în localitatea hunedoreană Leşnic şi a ajuns în şanţul de pe marginea drumului.

Micu a declarat că poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cazul accidentului.

"Accidentul s-a produs pe fondul oboselii. Autocarul a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat pe partea dreaptă, rămânând înclinat în şanţ. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Pentru autocar am solicitat deja echipament de mare tonaj ca să-l ridice şi să-l pună pe roţi. Vom vedea după tahograf cine a condus şi cu ce viteză în zona respectivă", a declarat şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Hunedoara.

Întrebat dacă sunt indicii că şoferul ar fi adormit la volan, comisarul-şef Dan Micu a spus că nu se poate pronunţa decât după finalizarea cercetărilor.

Autocarul în care se aflau 24 de persoane, dintre care trei şoferi, venea din Bulgaria şi se îndrepta spre Slovacia.

Accidentul s-a produs, luni dimineaţă, pe DN 7, în localitatea hunedoreană Leşnic. Din cele 24 de persoane din autocar, două au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, de către echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi SMURD. Cei doi pasageri duşi la spital - un bărbat şi o femeie - au contuzii minore, care nu le-au pus viaţa în pericol, afirmau reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

În urma accidentului, autocarul a rămas înclinat în şanţ.

Ceilalţi pasageri din autocar au fost transportaţi cu microbuze la o tabără şcolară de lângă Deva.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici