Video Accident de neînţeles la Galaţi: O maşină a spart zidul biroului parlamentar al unui senator şi a pătruns în interior | VIDEO

O maşină condusă de o femeie a spart, marţi, zidul biroului parlamentar al unui senator şi a pătruns în interior. În urma accidentului nu au fost victime, dar biroul senatorului liberal George Stângă a fost parţial distrus.

1307 afișări

Surse din rândul anchetatorilor spun că este vorba despre un accident provocat de o femeie neatentă, care a pierdut controlul volanului şi maşina s-a izbit cu putere de zidul clădirii. Zidul s-a dărâmat, iar autoturismul a intrat în biroul parlamentar al senatorului liberal George Stângă.

În urma accidentului, biroul senatorial a fost distrus în mare parte.

În interior se aflau mai multe piese de mobilier şi documente, iar senatorul păgubit spune că va încerca să ajungă la o înţelegere cu persoana care a provocat accidentul.

„Pagube sunt, spaţiul a fost deteriorat. Este un incident nefericit. Sunt convins că vom rezolva pe cale amiabilă, persoana va aduce spaţiul la aspectul iniţial. Eu îmi desfăşor activitatea în mai
multe locuri, am mai multe birouri pentru audienţe. Spaţiul deteriorat este în chirie”, a declarat, pentru MEDIAFAX, senatorul liberal George Stângă.

La faţa locului se află poliţişti care fac o anchetă, rezultatele urmând să fie anunţate pe parcursul zilei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici