Accident grav, cu 1 mort şi 6 răniţi, în Ialomiţa. Au fost implicate o maşină şi o căruţă

O persoană a murit şi alte şase au fost rănite, duminică seara, în urma unui accident petrecut pe DN 2C, în localitatea Amara din judeţul Ialomiţa, în care au fost implicate o maşină şi o căruţă.

1496 afișări
Imaginea articolului Accident grav, cu 1 mort şi 6 răniţi, în Ialomiţa. Au fost implicate o maşină şi o căruţă

Accident grav, cu 1 mort şi 6 răniţi în Ialomiţa. Au fost implicate o maşină şi o căruţă

Potrivit ISU Ialomiţa, accidentul s-a produs duminică seara, pe DN 2C, în localitatea Amara. În accident au fost implicate o maşină şi o căruţă.

”Din primele date, sunt şapte victime, şase care necesită îngrijiri medicale şi una care a fost declarată decedată”, au spus reprezentanţii ISU Ialomiţa.

Salvatorii din Slobozia au intervenit cu o maşină de stingere, o descarcerare, o ambulanţă SMURD şi 4 ambulanţe SAJ.

Bărbatul care a murit în urma impactului avea 47 de ani şi se afla în căruţă. Tot din căruţă au suferit leziuni o femeie de 40 de ani şi un băiat de 14 ani, iar din maşină trei băieţi de 16, 17 şi 20 de ani, precum şi o fată de 15 ani.

Toţi răniţii au fost transportaţi conştienţi la spitalul din Slobozia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici