Accident grav în Buzău: Viceprimar din Vrancea, rănit. Un consilier local şi nepotul său au murit

Viceprimarul comunei Bordeşti din judeţul Vrancea se află printre cei doi răniţi într-un accident produs pe DN 2, la intrarea în Râmnicu Sărat, în timp ce un consilier local, aflat la volanul autoturismului, şi nepotul acestuia şi-au pierdut viaţa.

1031 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Buzău: Viceprimar din Vrancea, rănit. Un consilier local şi nepotul său au murit

Accident grav în Buzău: Viceprimar din Vrancea, rănit. Un consilier local şi nepotul său au murit (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit primarului comunei vrâncene Bordeşti, Gheorghe Tătaru, şoferul mort în accidentul produs, duminică după-amiază, la Râmnicu Sărat, era consilier local, în timp ce unul dintre răniţi este viceprimarul localităţii, Adrian Gavrilă.

A doua persoană rănită este un bărbat din Brăila, în vârstă de 60 de ani, iar adolescentul decedat în acelaşi accident avea aproximativ 14 ani şi era nepotul consilierului local şi al brăileanului.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Buzău, şoferul autocarului, care a provocat, potrivit primelor informaţii, accidentul, este un bărbat de 43 de ani din Piatra Neamţ.

Accidentul s-a produs, duminică după-amiază, la intrarea în Râmnicu Sărat, după ce un autocar cu pasageri care venea dinspre Moldova şi se îndrepta spre Bucureşti ar fi intrat pe contrasens.

Potrivit primelor informaţii oferite de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, Amalia Călugăru, accidentul a avut loc după ce şoferul autocarului a vrut să intre în parcarea unui han, unde fac, de obicei, popas autovehiculele de călători care vin dinspre Moldova spre Muntenia. În momentul în care a încercat să intre în parcarea localului, şoferul autocarului nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism Logan care circula dinspre Buzău spre Focşani.

Călugăru a spus că, în urma impactului între cele două autovehicule, un adolescent a murit pe loc, iar o a doua persoană, şoferul autoturismului, a decedat la scurt timp.

Conform sursei citate, numărul răniţilor se ridică la doi. Dintre aceştia, unul este în stare critică, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

Din cauza accidentului, traficul pe DN 2 (E 85), la intrarea în Râmnicu Sărat, este dirijat de poliţişti prin parcarea restaurantului în apropierea căruia a avut loc evenimentul rutier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici