Accident GRAV: MICROBUZ cu 16 pasageri, răsturnat pe carosabil/ Bilanţ modificat: Un om a murit

O persoană a murit şi alte 12 au fost rănite în urma accidentului din judeţul Vaslui, produs pe drumul judeţean 245, între localităţile Floreşti şi Morăreni, unde un microbuz cu 16 pasageri s-a răsturnat.

1534 afișări
Imaginea articolului Accident GRAV: MICROBUZ cu 16 pasageri, răsturnat pe carosabil/ Bilanţ modificat: Un om a murit

Alertă în Vaslui după ce un MICROBUZ cu 16 pasageri s-a răsturnat pe carosabil

Reprezentanţii ISU Vaslui au informat că accidentul s-a soldat cu decesul unei pasagere din microbuz, iar alte 12 persoane rănite au ajuns la spital.

Trei pasageri din microbuzul răsturnat nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Autorităţile din judeţul Vaslui au intrat în alertă după ce un microbuz cu 16 pasageri s-a răsturnat pe drumul judeţean 245, între localităţile Floreşti şi Morăreni. La faţa locului sunt mobilizate mai multe echipaje de descarcerare şi ambulanţe, dar a fost prealertat şi elicopterul SMURD Iaşi.

La faţa locului sunt mobilizate mai multe echipaje de descarcerare şi ambulanţe, dar a fost prealertat şi elicopterul SMURD Iaşi.

Reprezentanţii ISU Vaslui au precizat că o persoană a murit, 8 au nevoie de îngrijiri medicale, iar 7 nu au nevoie.

”Situaţia este în dinamică, situaţia se poate modifica”, au spus reprezentanţii ISU Vaslui.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici