ACCIDENT GRAV pe Şoseaua de Centură a Capitalei: Trei morţi şi opt răniţi, după ce un microbuz şi un tir s-au ciocnit - FOTO

Trei persoane au murit şi opt au fost rănite în urma unui accident produs joi după-amiază pe Şoseaua de Centură a Capitalei, unde un microbuz s-a ciocnit cu un camion, între oraşul Popeşti-Leordeni şi comuna Berceni, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Ilfov, Simion Petruş.

2618 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT GRAV pe Şoseaua de Centură a Capitalei: Trei morţi şi opt răniţi, după ce un microbuz şi un tir s-au ciocnit  - FOTO

ACCIDENT GRAV pe Şoseaua de Centură a Capitalei: Trei morţi şi opt răniţi, după ce un microbuz şi un tir s-au (Imagine: ISU Bucureşti)

Conform oficialului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ilfov, doi dintre răniţi au fost transportanţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, alţi doi la Spitalul Pantelimon, doi la Spitalul Bagdasar-Arseni, iar ultimii doi au refuzat să fie duşi la spital.

Trei dintre victimele accidentului se aflau în camion, iar opt, în microbuz.

Poliţiştii ilfoveni au stabilit, după primele cercetări, că de vină pentru producerea accidentului ar fi fost şoferul microbuzului, care ar fi intrat pe contrasens.

Potrivit lui Simion Petruş, accidentul a fost sesizat în jurul orei 15.15, la faţa locului fiind trimise o autospecială de stingere, una de descarcerare, o maşină a medicului de urgenţă, una de terapie intensivă şi zece echipaje de prim ajutor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici