Accident grav în Buzău: Şase persoane au fost rănite, după ce un autobuz cu nuntaşi a ieşit în decor

Numărul victimelor accidentului din Buzău, unde un autobuz care transporta mai multe persoane care se întorceau de la o nuntă a ieşit în decor, a ajuns la şase.

4657 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Buzău: Şase persoane au fost rănite, după ce un autobuz cu nuntaşi a ieşit în decor

Accident în Buzău: Trei persoane au fost rănite, după ce un autobuz cu nuntaşi a ieşit în decor

Poliţiştii au revenit cu informaţii, anunţând că, în timp ce conducea un autobuz pe DN 2C, din direcţia Buzău către Scutelnici, un bărbat de 62 de ani din Smeeni a pierdut controlul vehiculului, a intrat pe contrasens şi a ieşit în decor.

 

În urma accidentului şase persoane cu vârste între 24 şi 58 de ani (trei bărbaţi şi trei femei) au fost transportate la spital.

Ştirea iniţială

Un autobuz care transporta mai multe persoane care se întorceau de la o nuntă a ieşit în decor într-o curbă pe un drum din Buzău. Trei persoane sunt rănite.

Potrivit Poliţiei Buzău, traficul este dirijat pe DN2C, în localitatea Albeşti, unde un autobuz a ieşit în decor.

Primele informaţii arată că trei persoane sunt rănite.

Pe drumul respectiv se circulă în condiţii de ceaţă.

Din primele verificări se pare că autobuzul transporta mai multe persoane care se întorceau de la o nuntă.

Şoferul nu a consumat alcool.

Poliţiştii recomandă şoferilor să reducă viteza, să folosească luminile de ceaţă pentru a fi mai vizibili în trafic şi să se asigure corespunzător înainte de efectuarea oricăror manevre.

 

 

 

Taguri:
accident,
victime,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici