Accident la intrarea în Constanţa: ŞAPTE maşini s-au ciocnit, iar două femei sunt rănite | FOTO

Două femei au fost rănite marţi dimineaţa, în urma unui accident în lanţ produs la intrarea în municipiul Constanţa, pe DN2A (E87). Traficul este îngreunat.

1459 afișări
Imaginea articolului Accident la intrarea în Constanţa: ŞAPTE maşini s-au ciocnit, iar două femei sunt rănite | FOTO

Accident la intrare în Constanţa: Şapte maşini s-au ciocnit. Două femei sunt rănite

Potrivit IPJ Constanţa, accidentul s-a produs pe DN2A, la intrare în municipiul Constanţa. Aici, şapte maşini s-au ciocnit,

În urma tamponării, două femei au fost rănite uşor.

De asemenea, potrivit Centrului Infotrafic, din cauza accidentului circulaţia pe sensul către Constanţa al DN2A (E87) Ovidiu – Constanţa se desfăşoară îngreunat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici