Accident pe A1, în Arad: Patru răniţi, între care doi copii, după ce trei maşini şi un camion s-au ciocnit | FOTO

Patru persoane, între care doi copii, au fost rănite, duminică, în urma unui accident produs pe autostrada A1, la cinci kilometri de vama Nădlac, în care au fost implicate trei maşini şi un camion, transmite corespondentul MEDIAFAX.

562 afișări
Imaginea articolului Accident pe A1, în Arad: Patru răniţi, între care doi copii, după ce trei maşini şi un camion s-au ciocnit | FOTO

Accident pe A1, în Arad: Patru răniţi, între care doi copii, după ce trei maşini şi un camion s-au ciocnit

Accidentul rutier a avut loc, duminică, pe autostrada A1, la cinci kilometri de vama Nădlac, pe sensul spre oraşul Arad.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, în accident au fost implicate trei maşini şi un camion.

În urma impactului, o familie formată din patru persoane, între care doi copii, aflaţi în aceeaşi maşină, au fost răniţi, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, au fost acordate îngrijiri medicale altor două persoane, cu esoriaţii, care au refuzat transportul la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici