Video ACCIDENT pe Autostrada Soarelui: Patru persoane au fost rănite/ Traficul pe sensul spre litoral, deviat | FOTO, VIDEO

Patru persoane au fost rănite, joi dimineaţa, în urma impactului dintre un camion încărcat cu deşeuri metalice, o autoutilitară şi un autoturism, pe A2 Bucureşti – Constanţa, în zona Cernavodă. Traficul rutier este deviat pe sensul spre litoral din cauza accidentului.

2828 afișări

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul către litoral, circulaţia rutieră este deviată de la km 160 (Cernavodă), pe DN 22C, cu reintrare pe autostradă la km 193 (Murfatlar) din cauza unui accident produs la kilometrul 168 (Cernavodă).

În accident au fost implicate un autotren încărcat cu deşeuri metalice, o autoutilitară şi un autoturism.

În urma impactului, patru persoane rănite au fost transportate la spital.

Poliţiştii arată că şoferii care merg pe tronsonul 105 (Drajna) - 160 (Cernavodă) al autostrăzii, trebuie să circule prodent, să reducă viteza şi să semnalizeze schimbarea direcţiei de mers, întrucât ceaţa reduce vizibilitatea în trafic pe alocuri sub 200 metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici