Actorul Tom Holland se retrage din social media pentru a-şi păstra sănătatea mintală

Tom Holland, actorul Spider-Man, a anunţat că se retrage din social media, deoarece consideră că aceasta poate fi „dăunătoare" pentru sănătatea sa mintală, potrivit BBC.

4374 afișări
Imaginea articolului Actorul Tom Holland se retrage din social media pentru a-şi păstra sănătatea mintală

Holland, în vârstă de 26 de ani, este ultima vedetă care a discutat despre modul în care reţele precum Twitter şi Instagram pot avea efecte dăunătoare.

„Nu, nu, nu: Consider că Instagram şi Twitter sunt suprastimulante, sunt copleşitoare. Mă las prins şi intru în spirală atunci când citesc lucruri despre mine online şi, în cele din urmă, este foarte dăunător pentru starea mea mentală. Aşa că am decis să fac un pas înapoi şi să şterg aplicaţia", a anunţat actorul prin intermediul unui videoclip postat online.

Holland joacă rolul supereroului în Spider-Man: No Way Home, film pe care criticii l-au lăudat anul trecut la lansare şi care a avut un succes enorm la box office.

În videoclipul, postat pentru cei 67 de milioane de urmăritori ai săi de pe Instagram, Holland a profitat de ocazie pentru a promova o organizaţie caritabilă dedicată încurajării sănătăţii mentale în rândul adolescenţilor.

Actriţa şi cântăreaţa Selena Gomez a remarcat în urmă cu câţiva ani că social media a fost „teribilă" pentru generaţia ei, îndemnând oamenii să îşi stabilească limite de timp pentru activitatea online. Alte vedete, precum Ed Sheeran, Camila Cabello şi Demi Lovato s-au retras din social media pentru anumite perioade de timp.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici