Acuzaţii de tentativă de viol, într-o staţie de autobuz din Constanţa/ Bărbatul acuzat este recidivist

Un bărbat este acuzat că a încercat să violeze, duminică seara, o femeie într-o staţie de autobuz din Constanţa. În mediul online au existat nemulţumiri legate de intervenţia Poliţiei, însă s-a dovedit că poliţiştii au ajuns la caz în câteva minute şi l-au dus pe presupusul agresor la audieri.

3127 afișări
Imaginea articolului Acuzaţii de tentativă de viol, într-o staţie de autobuz din Constanţa/ Bărbatul acuzat este recidivist

Acuzaţii de tentativă de viol, într-o staţie de autobuz din Constanţa/ Au existat nemulţumiri legate de intervenţia Poliţiei

UPDATE: Bărbatul acuzat că a încercat să violeze, duminică seara, o femeie într-o staţie de autobuz din Constanţa, fusese condamnat la închisoare pentru viol şi a ieşit din închisoare după trei ani.

Bărbatul acuzat că a încercat să violeze o femeie pe o stradă din Constanţa are antecedente penale, ispăşind o pedeapsă de trei ani de închisoare pentru o faptă de viol.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a fost condamnat, în anul 2007, pentru o faptă de viol comisă în judeţul Vaslui.

El a fost eliberat după ce a ispăşit trei ani de închisoare, în 2010.

Acum, după audieri, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru tentativă la viol şi urmează să fie dus în faţa unei instanţe cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă la viol.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean, duminică seara poliţiştii Secţiei nr. 5 Constanţa au fost sesizaţi despre producerea unui scandal, pe o stradă din municipiul Constanţa. Patrula de poliţie a identificat un bărbat, de 43 de ani, care ar fi agresat, într-o staţie de autobuz, o femeie, de 55 de ani, din Constanţa.

O persoană a scris pe Facebook că bărbatul a luat o femeie din staţie, i-a pus mâna la gură şi a vrut să o violeze, „având pantalonii în vine. L-a văzut un om şi a început să-l alerge, apoi l-au prins băieţii de la barul din cartier”. O altă persoană a scris pe Facebook că Poliţia ar fi spus că nu vine la caz decât dacă sunt „dovezi concrete” că este vorba despre tenativă de viol, însă s-a dovedit că poliţiştii au ajuns la caz în câteva minute.

„Apelul 112 a fost direcţionat imediat către dispeceratul Secţiei 5 Politie Constanţa, care a trimis de îndată patrula de ordine şi siguranţă publica la fata locului”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici