Administratorul adăpostului de la Prejmer, unde au fost găsite mai multe cadavre de câini, audiat

Administratorul adăpostului de la Prejmer, judeţul Başov, unde au fost găsite mai multe cadavre de câini, a fost identificat, duminică seară, de poliţiştii braşoveni, care l-au dus la audieri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

197 afișări
Imaginea articolului Administratorul adăpostului de la Prejmer, unde au fost găsite mai multe cadavre de câini, audiat

Administratorul adăpostului de la Prejmer, unde au fost găsite mai multe cadavre de câini, audiat

Bărbatul care este administratorul adăpostului din Prejmer a fost găsit într-un apartament din Braşov şi conduc la audieri.

„În acest moment este audiat, urmând ca, sub coordonarea procurorului de caz, să fie dispuse măsurile legale”, a precizat Alina Ivan, purtător de cuvânt IPJ Braşov.

Potrivit IPJ Braşov, cercetările se fac pentru „uciderea animalelor cu intenţie, fără drept”.

17 cadavre canine au fost găsite, joi, într-un adăpost din Prejmer, judeţul Braşov. Alte animale fost găsite în viaţă, dar erau înfometate, deşi în interior erau saci întregi nedesfăcuţi cu mâncare pentru câini.

Câteva imagini au fost postate pe Facebook de către Andrea Duţă, preşedinte al unei asociaţii, care mai apoi a şi sesizat Poliţia şi Direcţia Sanitar-Veterinară (DSV) Braşov. Adăpostul a fost sigilat, iar vineri specialişti din cadrul DSV au făcut o cercetare amănunţită pentru prelevare de probe.

Potrivit Andrei Duţă, în adăpostul din Prejmer erau mai mulţi câini, sponsorizaţi de organizaţii din Anglia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici