Administratorul unui restaurant din Botoşani, în care se aflau 20 de persoane, a fost amendat de poliţişti

  • Administratorul unui restaurant în care se aflau 20 de persoane şi în care mesele nu erau aşezate conform normelor legale a fost amendat de poliţişti cu 10.000 de lei.
373 afișări
Imaginea articolului Administratorul unui restaurant din Botoşani, în care se aflau 20 de persoane, a fost amendat de poliţişti

Administratorul unui restaurant din Botoşani, în care se aflau 20 de persoane, a fost amendat de poliţişti

Potrivit IPJ Botoşani, în timpul efectuării controalelor pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului Sars Cov 2, forţele de ordine au constatat că la un local public din Botoşani nu sunt respectate măsurile impuse de autorităţi.

În interiorul localului au fost identificate peste 20 de persoane care nu respectau măsurile de distanţare socială, iar mesele nu erau aşezate conform prevederilor legale.

Administratorul localului a fost amendat cu 10.000 de lei, iar alte 8 persoane care se aflau în local au primit amenzi pentru că nu purtau mască de protecţie.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii au verificat 150 de firme, iar în total au fost aplicate 137 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 34.000 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici