Admitere la Câmpina şi în alte 5 unităţi de învăţământ ale MAI. Câte locuri sunt disponibile

  • O nouă sesiune de admitere în cele 6 unităţi de învăţământ preuniversitar este organizată de Ministerul Afacerilor Interne.
  • Sunt 2.668 de posturi scoase la concurs.
7861 afișări
Imaginea articolului Admitere la Câmpina şi în alte 5 unităţi de învăţământ ale MAI. Câte locuri sunt disponibile

MAI scoate la concurs posturi în şcolile postliceale. Câte locuri sunt disponibile

Sesiunea de admitere în şcolile postilceale este organizată în perioada 2 septembrie – 3 noiembrie 2021.

Sunt posturi scoase la concurs în Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” - Câmpina, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” - Cluj-Napoca, Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” - Oradea, Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” - Drăgăşani, Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” - Fălticeni, Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” - Boldeşti.

Sunt 1.592 de posturi pentru agenţi de poliţie, 225 pentru agenţi de poliţie de frontieră, 551 de locuri pentru subofiţeri de jandarmi, 275 pentru subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă şi 25 de locuri pentru specializarea maistru militar auto.

Potrivit MAI, cererile tip de înscriere se transmit exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unităţii de recrutare, în perioada 2-14 septembrie 2021, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică. Unităţile de recrutare vor posta pe site-ul oficial adresa de e-mail la care se vor transmite aceste cereri.

Candidaţii se pot înscrie la o singură şcoală postliceală.

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate evaluarea psihologică a candidaţilor, proba de evaluare a performanţei fizice, susţinerea probei de evaluare a cunoştinţelor, iar la final, examinarea medicală a candidaţilor rămaşi în concurs după parcurgerea tuturor etapelor.

Rezultatele finale ale admiterii se afişează la sediul unităţilor de învăţământ şi se postează pe site-ul oficial al acestora, până la data de 3 noiembrie 2021.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici