Adolescent din Sfântu Gheorghe, cercetat după ce a aruncat în şanţ un drapel naţional

Un adolescent de 15 ani din municipiul Sfântu Gheorghe este cercetat pentru ofensă adusă unor însemne, după ce a scos un drapel naţional din suportul aflat pe un stâlp, în comuna Vâlcele, şi l-a aruncat în şanţul de pe marginea drumului.

149 afișări
Imaginea articolului Adolescent din Sfântu Gheorghe, cercetat după ce a aruncat în şanţ un drapel naţional

Adolescent din Sfântu Gheorghe, cercetat după ce a aruncat în şanţ un drapel naţional (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Covasna, Nicoleta Marin, poliţiştii din comuna Vâlcele s-au sesizat, în cursul zilei de marţi, despre faptul că în noaptea de 1 ianuarie, în jurul orei 1.00, un tânăr de 15 ani din municipiul Sfântu Gheorghe, după ce a participat la o petrecere de Revelion într-o locuinţă din comună, a ieşit pe stradă şi a scos un drapel naţional din suportul aflat pe un stâlp al reţelei electrice.

Nicoleta Marin a spus că, ulterior, tânărul a aruncat drapelul în şanţul de pe marginea drumului, fără a-l degrada sau distruge.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către un procuror de la Parchetul Judecătoriei Sfântu Gheorghe, pentru ofensă adusă unor însemne, a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Covasna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici