Ajutor pentru poliţiştii clujeni. Motanul Berlioz a contribuit la deszăpezirea maşinii de Poliţie

  • Pisica unei secţii de Poliţie din Cluj-Napoca este un ajutor de nădejde pentru poliţişti
  • Pentru o porţie dublă de mâncare, ea a contribuit la deszăpezirea maşinii de Poliţie. Pisica a fost fotografiată de poliţişti, iar imaginile au devenit virale pe Facebook.
1962 afișări
Imaginea articolului Ajutor pentru poliţiştii clujeni. Motanul Berlioz a contribuit la deszăpezirea maşinii de Poliţie

Poliţiştii spun că iniţial pisica botezată Berliot nu a fost încântată de propunerea oamenilor. După ce a realizat că va primi porţie dublă de mâncare, Berliot şi-a schimbat strategia şi a pus umărul, blana şi coada la acţiunea de deszăpezire.

„Când i-am cerut lui Berlioz de la Secţia 3 Poliţie să ne ajute la curăţatul autospecialei de zăpada depusă, s-a ”uitat ca mâţa-n calendar” : 11 ianuarie. De unde atâta surprindere. I-am explicat, în schimb, că este noua modă în Cluj, începând de astăzi. Harnic atunci când ştie că îl aşteaptă o porţie dublă de mâncare, s-a apucat imediat de treabă. Ştia şi el că nu-i ajung nici cele nouă vieţi să-şi ducă treaba la bun sfârşit de unul singur, dar era un bun prilej să profite de atenţia noastră, pentru ca mai apoi să ne râdă pe sub mustăţi”, au povestit, pe Facebook, poliţiştii clujeni.

După ce au relatat isprava motanului Berlioz, poliţiştii i-au îndemnat pe oameni să se pregătească pentru zăpadă.

„Voi v-aţi pregătit corespunzător pentru zilele înzăpezite? Nu uitaţi să conduceţi cu grijă, să echipaţi autovehiculele corespunzător sezonului şi să adaptaţi viteza la condiţiile meteo-rutiere”, au mai scris poliţiştii pe reţeaua de socializare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici